top of page
SKK-WEB-Forsidefoto.jpg
  • Black Facebook Icon Stavern Kunst
  • Instagram icon Stavern Kunst
Aktiviteter

Alle arrangementer utover de faste åpningstider for Gallerier, vil vi forsøke å si litt om her. Men viktigste sted å holdes oppdatert, er på vår nye KALENDER. Du ser den også som eget menyvalg ovenfor. Håper den er nyttig :-)

VÅRHÆLJ - Glade dager i Stavern!

Stavern og Brunlanes næringsforening arrangerer VÅRHÆLJ. Du kan lese alt om program og aktiviteter her.

MALERKURS - 4 dager i mai - Se plakat for mer info!

OPPSTART TIRSDAG 21. MAI! Kurset egner seg både for nybegynnere og drevne amatørmalere. Rikke vil gi deg veiledning underveis tilpasset ditt nivå. Du lærer deg å male lys og skygge, komposisjon og grunnleggende fargelære. Vi maler stilleben med blomster.
Du tar selv med deg staffeli, lerret, maling (valgfritt olje eller akryl) og kullstift. Se plakat på siden for detaljer om sted, tid og pris.

24. MAI: KONSERT m/noe "attåt" - NyMusikk Vestfold!

Stavern Kunst og Kultur arrangerer, i samarbeid med NyMusikk Vestfold, konsert for fløyte og klarinetter. URFREMFØRING!! Det blir enkel servering og informasjon om galleri og kunsten der, dvs Sensorium Galleri i Stavern. FORHÅNDSBESTILLING! Les alt om kvelden på arrangementet som er lagt ut på Facebook her.

Kultursommer i Stavern, juni-august 2024

Informasjon kommer.

Høstutstilling i Stavern, oktober 2024

Informasjon kommer.

Kulturnatt i Larvik, november 2024

Larvik kommune har besluttet å ikke lenger gjennomføre Kulturnatt, så denne aktiviteten vil Stavern Kunst og Kultur titte nærmere på for om mulig å lage en form for erstatning. Følg med!

Kulturaktiviteter i regi av Stavern kunst og kultur

Informasjon kommer.

NERDRUM MUSEUM er åpent 6. april - 6. oktober.

Åpningsdato var lørdag 6. april 2024, med offisiell åpning kl 12:00 på Agnes torg, Sjøparken. Museet blir en sentral del av Sjøparken, i de tidligere lokaler etter Agnes fabrikker, der også mange andre av Stavens kunstnere har sine gallerier. Husk å stikke innom de også! Museet er et eget initiativ av familien Nerdrum, men såpass viktig for kulturlivet i Stavern at det er naturlig å nevne det på SKK sine sider.

Åpent tirsdag-søndag kl 11:00-17:00 (torsdager kl 20:00). Mandager: Stengt. Se mer, og bestill billetter på museets nettside: https://nerdrummuseum.com.

Malerkurs.JPG
bottom of page