top of page

Sjøparken

Agnes

Kunst i Sjøparken

Sjøparken på Agnes ligger et steinkast fra Stavern. Du finner innkjøring til området til venstre cirka 500 meter etter rundkjøring ved REMA1000/COOPXtra. Rakel Fridlund har sitt eget “lille hus” på Agnes Torg, der hun skaper flotte arbeider i keramikk.

Hans Eftang og Morten Hjerpsted sine ateliér finner du i den lange Røde Bracke, som er det første bygget du kommer til. Våre arbeider har en diversitet og en unikhet og speiler mye av den skapende kunst i bevegelse og harmoni.

Et bilde sier mer enn 1000 ord, et besøk hos oss sier mer enn... 


Velkommen til en hyggelig og spesiell kunstopplevelse!

Hans Eftang 


Hans Eftang er utdannet påSHKS (Statens håndverk og kunstindustriskole) og har jobbet som grafisk designer i reklamebransjen og ukepressen i mange år. Maler akvarell og akryl.

www.hanseftang.no

Rakel Fridlund


Verksted og galleri i Sjøparken, med umiddelbar nærhet til kysten. Vann og bading har vært sentralt både i livet og kunsten, likeså menneskene og fremst kvinnene rundt henne.
Keramikkarbeidene -relieff, fat, byster og skulptur- er naturalistiske og karakteristiske med sin humor og melankoli. Filosofering, betroelser og lengsel over dampende kopper med te er blitt en gjenganger i skulpturarbeidene hennes.

www.rakelfridlund.no

Morten Quille Hjerpsted

    
Ralisme og abstraksjoner. Arbeider i akryl, olje og akvarell. Arbeidene kan ikke legges i en spesifikk bås, eller tilegnes en spesiell stil. Alle speiler en følelse eller en tanke. Ideen om hva som skal avbildes er vel alltid fast, men arbeidet tar gjerne en litt differensiert retning enn det som kanskje først var tiltenkt. 


https://www.mortenskunst.no/

  • Facebook - Kunst i Sjøparken
Sjøparken, 3290 Stavern

© 2018 Stavern kunst og kultur  |  Design: Jakub Ismer  |  Foto: Kunst i Sjøparken

bottom of page